Sepetim 0,00 TL
BLOG
Yayın Tarihi : 03.04.2023 09:38 | Güncellenme Tarihi : 03.04.2023 09:51 | SOFISTARTER
BLOG ÜRÜNLERİ

ABB yumuşak yolvericiler motorları elektriksel stresten koruyarak motor ömrünü uzatır. Başlangıç akımları yükün durumuna, uygulama tipine ve motor boyutuna göre kolayca optimize edilir. Dahili olarak 10‘un üzerinde motor koruma özelliği bulunur ve motor farklı yük ve şebeke koşullarında korunur.
Dahili olarak bulunan ürün özellikleri ile montaj süresini ve pano boyutunu azaltır. Kompakt tasarımı ve birçok dahili özelliği sayesinde yumuşak yolvericilerin montajı oldukça kolaydır. Dahili bypass ile enerji ve yer tasarrufu yapılırken ısı yayılımı da azaltılır. Tek ünitede komple bir motor yol verme çözümü sağlanır.
Yumuşak yolverici sadece motora yol vermekle kalmaz aynı zamanda üretimdeki durma sürelerini de azaltır. Yumuşak yolvericilerimiz motorlar üzerindeki mekanik stresi azaltır ve motor ömrünü uzatır. Tork kontrol, pompa temizleme, motor freni gibi birçok özellik ile prosesler tam performansta çalışır.

Tavsiye Edilen Ürünler
Sorunuz
YENİ VE İNDİRİMLİ ÜRÜNLERDEN HABERDAR OLUN !
Whatsapp
İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et